0
PROEF
gratis kennismaken met de videotraining
0
Wil je eerst weten of dit iets voor jou is? Op de proeflespagina heb je toegang tot een klein gedeelte van de oefeningen. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten.
Proberen
PLUS (+ DYNABAND)
3 maanden trainen
24,50
Inclusief dynaband, waardoor extra oefeningen gedaan kunnen worden. Oefeningen samengesteld door zwangerfitdocent en geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Geschikt voor zwangeren en bevallen vrouwen (vanaf 4-6 weken na de bevalling) Ook geschikt voor vrouwen met (lichte) bekkenklachten.
Aanmelden
BASIS
3 maanden trainen
19,50
Oefeningen samengesteld door zwangerfitdocent en geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Geschikt voor zwangeren en bevallen vrouwen (vanaf 4-6 weken na de bevalling). Ook geschikt voor vrouwen met (lichte) bekkenklachten.
Aanmelden

Online Videotraining

Omdat het nu vanwege de corona maatregelen niet mogelijk is om in groepsverband te trainen, heeft Zwangerfit Elderveld online videotrainingen gemaakt; Zwangerfit Online. Je kunt eenvoudig een abonnement aanschaffen en krijgt dan direct toegang tot het online gedeelte waar diverse filmpjes staan.

Je kunt kiezen voor een complete workout, of alleen 1 of meerdere losse oefeningen doen. De oefeningen zijn verdeeld in warming-up, krachtoefeningen en cooling down. Er zijn diverse sets met oefeningen, zodat je zelf kunt variëren. Veel oefeningen zijn op een moeilijke of makkelijke manier uit te voeren, dit wordt vanzelf duidelijk als je de filmpjes bekijkt. Het enige wat je nodig hebt is een beetje ruimte, een matje of handdoek om op te liggen en 2 gewichtjes (of 2 flesjes gevuld met water). Eventueel kun je ook de dynaband gebruiken. Heb je deze niet dan kun je kiezen voor het Plus-abonnement, dan krijg je deze z.s.m. na het afsluiten van je abonnement thuisgestuurd.

Alle oefeningen zijn geschikt voor zwangeren en pas bevallen vrouwen, ook met (lichte) bekkenklachten kun je deze oefeningen doen. Er zijn zelfs oefeningen speciaal voor als je klachten hebt. De trainingen/oefeningen zijn samengesteld door Monique, zij is geregistreerd bekkenfysiotherapeut en zwangerfitdocente met jarenlange ervaring in het begeleiden van zwangeren (met of zonder bekkenklachten) en pas bevallen vrouwen.

Voordelen Zwangerfit Online

  • Trainen waar en wanneer jij zelf wilt.
  • Zelf kiezen hoe lang je wilt trainen.
  • Geschikt voor zwangeren en pas bevallen vrouwen.
  • Ook geschikt voor vrouwen met (lichte) bekkenklachten.

Dynaband

Een dynaband is een elastieke band die gebruikt kan worden bij het uitvoeren van oefeningen. Dit geeft extra weerstand aan oefeningen en maakt het trainen wat meer afwisselend. Sommige oefeningen zij speciaal voor met de dynaband. Als je kiest voor het plus-abonnement dan krijg je een nieuwe dynaband thuisgestuurd.